Μετά το πέρας της κηδείας του τέως βασιλιά,παρατέθηκε δείπνο από την οκογένεια,στους υψηλούς προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους τον αποβιώσαντα και συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο στην τελευταία του κατοικία.Το μενού που είχε γίνει γνωστό από χθες περιελάμβανε την παραδοσιακή κακαβιά καθώς και καραβίδες,γαρίδες και καλαμάρια.
Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Το πρωινό” στον Αντ1 και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, ασχολήθηκαν με το θέμα του δείπνου και το κόστος που αυτό είχε για την πρώην βασιλική οικογένεια.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Πρωινό ο Θάνος Βάγιος: «Το δείπνο ξεκίνησε με μια ψαρόσουπα, με κακκαβιά, και γενικότερα ήταν όλο επάνω στο ελληνικό μενού. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με τις χειροποίητες πίτες που ετοίμασαν από το ξενοδοχείο και μάλιστα απέσπασαν και διθυραμβικές κριτικές και μάλιστα συνεχάρησαν τον σεφ».
Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι το δείπνο στοίχισε 40.000 ευρώ, περίπου 200 ευρώ το άτομο.