«Έφυγε», έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Σούζυ Καζαντζίδου, ρεπόρτερ επί χρόνια του ALPHA στη Θεσσαλονίκη.
Ξεκίνησε με αθλητικό ρεπορτάζ σε εφημερίδα, αλλά εργάστηκε και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Για 21 χρόνια εργαζόταν για τον Alpha στη Θεσσαλονίκη, όπου διετέλεσε και επικεφαλής του γραφείου.
Η ίδια συνήθιζε να λέει ότι το φλερτ με την είδηση ξεκίνησε από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου όπου, μετά από ένα όμορφο ταξίδι από φάουλ, οφσάιντ και γκολ στην εφημερίδα Εβδόμη της Καβάλας και στο Studio 7, η στρογγυλή θεά «προσγειώθηκε» στον τηλεοπτικό σταθμό Center tv όπου την σκυτάλη πήρε η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και οι πολιτικές εκπομπές.
Συνεργάστηκε ακόμη με τον σταθμό Europe one, την Ωμέγα τηλεόραση, την ΕΤ3 καθώς και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.