Η 7η Απριλίου και η 12η Απριλίου είναι δύο σημαδιακές ημερομηνίες. Μία πιο τυχερή περίοδος ξεκινά για τρία ζώδια την εβδομάδα που αρχίζει στις 7 Απριλίου και τελειώνει στις 13 Απριλίου, καθώς τόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή και εκείνη της Αφροδίτης, φτάνουν στο τέλος τους.
Την εβδομάδα αυτή, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 7 Απριλίου, όταν ο πλανήτης εισέρχεται στη λεγόμενη “ορθόδρομη στάση”, που μπορούμε να τη συγκρίνουμε με την αφύπνιση από έναν μεγάλο ύπνο.
Αυτή την περίοδο, η ενέργεια του Ερμή, είναι στην πιο έντονη φάση της, ενώ τα πράγματα αλλάζουν και πάλι. Μπορεί να επανέλθουν θέματα από το παρελθόν και να αποκαλυφθούν πληροφορίες.
Δεν είναι ακόμη η ώρα να βάλετε μπροστά. Καλύτερα να περιμένετε μερικές ημέρες, παρά να αναλάβετε τώρα ένα σημαντικό project.
Στις 12 Απριλίου, η Αφροδίτη κινείται σε ορθή πορεία στους Ιχθύες.
Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη για τις έξι τελευταίες εβδομάδες, ανακινώντας συναισθήματα (και σε κάποιες περιπτώσεις, σχέσεις, οικονομικά ζητήματα ή προσωπικές αξίες).
Στο σημείο αυτό, η Αφροδίτη είναι πολύ ισχυρή. Σίγουρα, δεν θα βλέπουμε τα πράγματα ιδανικά, με την ορθή πορεία της Αφροδίτης, όμως καμιά φορά, είναι ένας καλός τρόπος να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, αντί να ευχόμαστε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις 21 Απριλίου, που η Αφροδίτη απομακρύνεται από τον Κρόνο, μπορούμε να επιστρέψουμε στη “φυσιολογική”, ή τη “νέα φυσιολογική” μας ζωή.
Επίσης, στις 12 Απριλίου, η Πανσέληνος βρίσκεται στον Ζυγό, μία ευχάριστη και όμορφη, ανοιξιάτικη Πανσέληνος που ευνοεί τον έρωτα, τις κοινωνικές δραστηριότητες, τις συναθροίσεις – αξιοποιήστε την!
7- 13 Απριλίου 2025: Για 3 ζώδια αρχίζει μια πιο τυχερή περίοδος, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης και του Ερμή
Παρθένος,
Καρκίνος,
Κριός
Παρθένος
Ο Κρόνος έχει μεταβεί στον 7ο οίκο των συντρόφων εδώ και λίγο καιρό, δημιουργώντας δυσκολίες στις σχέσεις – αν έχετε, ή εναλλακτικά, μπορεί να νιώθετε μόνοι αν δεν είστε δεσμευμένοι.
Την εβδομάδα αυτή, η Αφροδίτη συναντιέται με τον Κρόνο. Αυτό είναι ένα απόλυτο επιχείρημα, μπορεί να νιώθετε παραγκωνισμένος. Ένα συχνό θέμα με αυτή την άποψη, είναι η θλίψη.
Ίσως είναι καιρός να αξιολογήσετε ρεαλιστικά τη σχέση σας και να σκεφτείτε αν αξίζει να τη διατηρήσετε.
Αν η εβδομάδα αυτή, φέρνει τα μόνα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει, τότε πιθανόν η απάντηση να είναι όχι. Δεν θέλετε δηλαδή να τελειώσετε τη σχέση σας αλλά να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα.
Μία από τις υπερδυνάμεις του Παρθένου, είναι να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα, όχι να υπεραναλύει και τώρα, είναι καιρός για λύσεις.
Από τη στιγμή που είστε πιστός και αφοσιωμένος από τη φύση σας, αυτό δεν θα είναι δύσκολο. Ακούστε την άποψη του συντρόφου σας. Να θυμάστε πως, οι σχέσεις βασίζονται στην αμοιβαιότητα.
Δεν εξαρτάται μόνο από εσάς η επίλυση των προβλημάτων, αν και αυτή είναι η φύση σας. Καμιά φορά, χρειάζεται να αφήσετε τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους.
Θα προκύψουν ευκαιρίες αργότερα μέσα στη χρονιά, αν νιώθετε θλιμμένοι επειδή δεν έχετε σύντροφο.
Καρκίνος
Την εβδομάδα αυτή, φαίνεται πως νιώθετε στάσιμοι και αυτό σημαίνει και συναισθηματικά εμπόδια που επιβραδύνουν τη φόρα σας ή να σας δημιουργούν θλίψη.
Πρώτα από όλα, με τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη ανάδρομους από τον Δεκέμβριο, η ενέργεια είναι πράγματι στάσιμη.
Όλα αυτά, θα αρχίσουν να αλλάζουν. Μετά τις 12 Απριλίου, όλοι οι πλανήτες θα είναι σε ορθή πορεία για πρώτη φορά φέτος.
Με την Πανσέληνο, είναι η ιδανική στιγμή να απελευθερώσετε εγκλωβισμένα ή απωθημένα συναισθήματα και / προσκολλήσεις που δεν σας κάνουν καλό.
Ποτέ δεν είναι εύκολο για τον Καρκίνο να αφήνει πίσω τα πράγματα ή καταστάσεις, είναι όμως αναγκαίο για την ευημερία του.
Τα θαμμένα ή τα εγκλωβισμένα συναισθήματα σημαίνουν ότι κάτι δεν έχει επιλυθεί σε εσωτερικό επίπεδο και πως πρέπει να φτάσετε στο βάθος, για να τ’ απελευθερώσετε στο σύμπαν.
Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε σε κοντινούς φίλους για ένα θέμα, ή να αναζητήσετε συμβουλευτική, αν το θέμα είναι πιο σοβαρό.
Τέλος, η αυτοφροντίδα είναι αναγκαία, επειδή είναι σημαντικό να νιώσετε καλύτερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα μασάζ, σπα, άσκηση ή οτιδήποτε άλλο είναι ωφέλιμο.
Αν εστιάσετε σ’ αυτή, μπορεί να μην καταφέρετε να επιλύσετε το ζήτημα σε μια μόνο μέρα, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ως Καρκίνος, τα συναισθήματά σας, αλλάζουν με τη σελήνη. Αυτό σημαίνει πως, η θλίψη σας την εβδομάδα αυτή, δεν θα διαρκέσει όσο νομίζετε.
Κριός
Την εβδομάδα αυτή, θα έχετε συναισθηματική ένταση, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις και στις σχέσεις. Οι σχέσεις μπορεί να είναι προσωπικές ή επαγγελματικές και πιθανόν να πυροδοτηθούν από κάτι που υπάρχει στο υποσυνείδητό σας.
Η Αφροδίτη είναι συναντά τον Κρόνο στον 12ο οίκο σας ο οποίος κυβερνά το υποσυνείδητο. Ο 12ος οίκος σας είναι η πηγή των ανησυχιών σας και του αρνητικού εσωτερικού διαλόγου.
Πρέπει να το γνωρίζετε αυτό και να μην επιτρέπετε σε εσωτερικές εντάσεις ή τη διάθεσή σας να επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η φύση σας είναι παρορμητική.
Καλό είναι να ελέγχετε αυτό σας το χαρακτηριστικό, τουλάχιστον όσον αφορά τους άλλους. Η Πανσέληνος στον 12ο οίκο πέφτει στον 7ο οίκο των “άλλων”.
Επειδή ο 7ος οίκος έρχεται αντίθετα από τον 1ο οίκο του εαυτού, είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποια σύγκρουση. Αν αυτή η ενέργεια σας είναι γνώριμη, μπορείτε να ελέγξετε τις δικές σας ενέργειες, αλλά όχι τις αποκρίσεις των άλλων.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα, δεν είναι να ανατρέξετε βαθιά στο προσωπικό σας καταφύγιο, αλλά η ειλικρινής και ανοιχτή επικοινωνία με τους άλλους, καθώς και η αυτοφροντίδα, που θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.
Μασάζ, άσκηση, αρωματοθεραπεία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει. Όλα αυτά, θα περάσουν, και σύντομα θα ξαναβρείτε τον παλιό, ζωηρό σας εαυτό.